Rat između Željka Mitrovića i Bake Praseta

Vlasnik ružičaste televizije od samog poečtka sukoba sa Prasetom sve transparentno objavljuje, a tako je bilo i sada.

Mitrović je na Tviteru pustio prepisku između njega i kriminalca koji su do sada sarađivali sa Bakom Prasetom i koji su spremni da gha izdaju.

– Neverovatno je, da mi Bakini kriminalci i saradnici nude da izdaju Baku, ja to ne radim,i sa kriminalcima nema pregovora, svi ćete biti pohapšeni jer ja uživam da satirem kriminalce!Evo i dokaz kako su Baku hteli da prodaju za 300 k! Kompanija EMDC-YT agregator šalje ovu “IZNUDU” – napisao je Mitrović na svom profilu na Tvitteru.

Podsetimo, sukob između vlasnika Pink medija grupe Željka Mitrovića i Bake Praseta traje jačće od mesec dana, a iako se jutjuber hvalio kako ima veliku podršku i svoju „armiju“ peticiju koju je podelio Mitrović potpisalo je više od pola miliona ljudi.

Baka Prase je od početka rat ušao u sukob sa mnogim javnim ličnostima koje su dale podršku Željku Mitroviću, pa su se tako na meti Praseta našli Jovana Jeremić, Aca Lukas, Marko Đedović, a u ceo rat jutjuber je uvukao i suprugu Željka Mitrovića, Milicu. traje skoro mesec dana, a sada su vlasnika Pink medija grupe kontaktirali kriminalci koji su sarađivali sa jutjuberom Bogdanom Ilićem.

Maja prvi put nakon porođaja: Sin me je promenio