Glumica Anja Mit juče se, na Svetu nedelju, zaklela na večnu ljubav svom izabraniku Ognjenu Vesiću.

Nakon što je pre tri noći proslavila devojačko veče sa svojim prijateljicama i koleginicama, Anja je tokom jučerašnjeg dana sa svojim izabranikom upriličila glamurozno venčanje i svadbeno veselje, na kome su se našle i mnoge poznate ličnosti sa domaće javne scene.

Mladi par se na crkveno venčanje dovezao luksuznom limuzinom, a nijednog trenutka nisu skidali osmeh s lica. Mladenci su sudbonosno „da“ izgovorili u Crkvi Svete Trojice u Zemunu, dok je svadbeno veselje i građansko venčanje bilo organizovano  u jednom restoranu na Adi Ciganliji.

ANJA MIT
ANJA MIT

Glumica je nedavno izjavila da će tokom svadbe promeniti čak tri venčanice, ali i da li će zbog toga što je javna ličnost menjati prezime.

– Imaću tri venčanice i ne znam koja je lepša, biću taj dan kao princeza – rekla je Anja i otkrila da će na venčanju uzeti muževljevo prezime Vesić.

– Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo – istakla je glumica pre nekoliko dana.

Sluškinjina priča dobija petu sezonu