Rat je pokrenut zbog Parade ponosa oko čega su se pevačice sukobile.

Ime Ane Nikolić u proteklo vreme vezuje se mahom za skandale, a pevačica čija karijera godinama ide silaznom putanjom zgrozila je javnost kada je svojim izjavama seksualno diskriminisala ljude.

Naime, nekadašnja gej ikona, vidno pripita, prozivala je javno pripadnike LGBTQ+ populacije ističući da Parada ponosa ne treba da bude održana, a svoje stavove pokušala je da opravda verskim načelima.

Poznata kao velika hrišćanka, Seka Aleksić nije ostala imuna na ove koleginičine izjave, te je iznela svoj stav na aktuelnu temu podržavajući različitosti ljudi.

„Pojedine pevačice su gejevi stvorili, tačka!“, napisala je Seka, a potom dodala:

Bogu hvala, ja sam i dalje ista, dosledna sebi i svojim osećanjima za druge. Volim sve ljude, delim ih na dobre i loše. Ko će kome i kada suditi, ostavimo Gospodu. Mi smo tu da ispravljamo sebe, a ne druge. Gledajmo svoja dela, ne tuđa. Naučena sam da praštam.“

Nedugo zatim Ana je optužila Seku da ima dvostruke aršine zaboravljajući da je upravo ona ta koja je gej populaciji posvetila pesmu „Labilna. Takođe, zalagala se za njihova prava i 2010. godine pričala da bi rado prošetala Paradom.

„Baš pravi primer paradiranja i dvostrukih aršina. Ova ’vernica’ malo paradira po manastirima, malo paradira gej paradi. Malo je kontradiktorna. Kao što rekoh, ne podržavam nikakvo paradiranje, a ponajmanje ljude koji se lažno predstavljaju“, napisala je Ana.

Doduše, ona uprkos veri koju pominje ne odustaje od alkohola, te joj je nedavno na nastupu u pripitom stanju ispala bradavica,. Zakasnila je na proslavu ćerkinog rođendana i nanela je koleginici Milici Pavlović duševnu i materijalnu bol kada je protivzakonito objavila izmenjenu verziju hita „Provereno“.

Svoj stav na temu LGBTQ+ populacije Seka je detaljno objasnila na Tviter nalogu, ističući da baš zato što je vernik ljude ne osuđuje i ne diskriminiše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Ako se već neko brani na ovaj način, sa litijom i sa ikonama, trebalo bi da zna osnovne stvari. To je da ne osuđuješ nikoga, da se tebi ne bi sudilo. Ako voliš Gospoda i sve što je stvorio, onda zaista voli, dozvoli svakom da dobije svoju šansu za pokajanje…Vera je ljubav i ništa drugo“, napisala je Seka, koja poštuje opredeljenja svih ljudi.

Nažalost, izgleda da ne mislimo svi isto, pa sebi dozvolimo da nekoga nazivamo smećem i fekalijama. Sutra, možda ti baš taj pe*er kojeg osuđuješ pruži ruku spasa u nekom momentu. Kada bismo se bavili sobom, a ne time ko s kim spava u krevetu, ovaj svet bi bio mnogo bolji. Pred Bogom smo svi isti“, poentirala je Aleksićeva na svom Tviter nalogu, nakon čega je Ana pokušala da se opere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

„Za ove miševe koji pokušavaju da okrenu poentu moje priče na osnovu gej parade… Izvinite, nisam vas pratila, svi znaju da ja podržavam gej populaciju, i uvek sam. Ne podržavam paradiranje kao stil života. Bilo da se radi o seksualnom, verskom ili bilo kom opredeljenju. Kao što ne podržavam ni paradiranje statusnim simbolima. Hvala“, napisala je ona.

Tviteraši osudili Nikolićevu

 Društvene mreže usijale su se nakon Anine izjave, a korisnici istih zgroženi su njenim ponašanjem, kao i napadanjem Seke Aleksić.

„Ana sama sebe pokopava, završiće kao propala pevačica“, „Ova žena samo nek se skloni u ku*ac negde da se ne bruka više pa da mogu da nastavim da slušam njene pesme koje volim“, „Ana je alkoholičarka otkako se rodila, samo je bilo pitanje kada će da propadne“, „Ona je davnih dana zaboravljena, sad pokušava da se vrati na scenu preko tuđe grbače“, neki su od komentara na društvenim mrežama.

Milica Pavlović zakazala Arenu!