Milica Pavlović rešila da stane na put estradnom teroru starije koleginice Ane Nikolić.

Već više od mesec dana Ana Nikolić svojim nekolegijalnim skandaloznim šou-biznis ponašanjem ne prestaje da provocira mlađu i daleko popularniju Milicu Pavlović. Kako se setila da je imala hit koji nije prepoznala na vreme, Nikolićeva je demo verziju pesme „Provereno“ u etar pustila tek kada je Pavlovićeva sa svojom objavljenom verzijom napravila pravi letnji muzički bum.

Skandal kakav se ne pamti

Skandal su na pijedestal jednog od najvećih u istoriji domaće muzičke scene postavili korisnici društvenih mreža. Podeljeni oko toga koja je pesmu bolje doživela i iznela, svi se slažu da je nedopustivo to što Ana pesmu doživljava kao svoju, pa je peva na svojim nastupima u verziji koja nikada nije snimljena ni zvanično objavljena.

Kako je cela stvar otišla predaleko i kako su se u nju uključili i oni koje ova situacija ne bi trebalo da interesuje, Milica Pavlović je rešila da ekskluzivno govori za Alo! kako bi stala na put šou-biznis teroru starije koleginice koji stoički trpi više od mesec dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Skandal sa pesmom

– Kada se pojavila demo verzija pesme „Provereno“ mislila sam da nema veze s Anom Nikolić. Nisam htela da njen lik i delo povezujem sa takvim skandalom koji se nikada nije desio u istoriji naše muzike – počinje Milica, i dodaje:

Milica Pavlović
Milica Pavlović/promo

– Kako su dani prolazili tako je bilo sve jasnije da Ana nije naivna i nevina u celoj priči, budući da je transparentno počela sa akcijom da prisvoji pesmu „Provereno“, pa su se čak u tu nameru uključili i brojni ljudi iz srpskog šoubiza. Iskreno, sramno je da skoro sve moje kolege ćute na ovu temu. Nije stvar o tome da neko treba samo mene da zaštiti, već je reč o skandalu koji potresa celu našu branšu i svedoci smo da su se, bez obzira na to u kakvim su odnosima moje kolege između sebe, ovakvi kodeksi uvek poštovali – rekla je Milica i dodala:

Milica Pavlović
Milica Pavlović

Svedoci smo takođe i ko je jedini imao hrabrosti, kao i uvek, da digne glas protiv ove nepravde i svima odbrusi istinu. Uvek ću joj biti zahvalna što je uz mene u ovakvim momentima. Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Treba da je bude sramota i imena i karijere – kaže Pavlovićeva, koja navodi da gotovo sve njene kolege imaju poneki demo pesme koju danas peva neko drugi.