Definitivno najveći šou-biznis skandal ove godine koji se vrti oko velikog hita „Provereno“ čija je vlasnica Milica Pavlović, a koji na svojim nastupima protivpravno, u demo-verziji, izvodi Ana Nikolić izgleda da neće uskoro dobiti svoj medijski, ali i zakonski epilog.

Nakon ekskluzivnog razgovara za Alo! i gostovanja u emisiji „Amidži šou“, gde je Milica bez dlake na jeziku prokomentarisala ceo slučaj koji ju je snašao, ona je poslala i brutalnu poruku starijoj koleginici naglasivši da bi trebalo da je bude sramota zbog svega što radi.

– Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Treba da je bude sramota i imena i karijere – rekla je pop zvezda, a potom naglasila da je numera „Provereno“ u njenom vlasništvu, da za nju ima potpisan ugovor, kao i izvođačka prava

Milica Pavlović
Milica Pavlović

Iako se našla na stubu srama jer su njeno ponašanje osudili i korisnici društvenih mreža, neke kolege, ali i autor pesme Dragan Brajović Braja, Nikolićeva se oglasila za Alo!.

Ona je pokušala da da duhovit, ali jako kratak odgovor koji nije uključio kajanje i izvinjenje zbog štete i linča pojedinih medija koji više od mesec dana trpi njena mlađa i veoma popularna koleginica.

Peva samo kavere

– Ja nisam pevačica. To što sam pevala je bio samo kaver – rekla je Ana za Alo!, čime je pokušala da spusti loptu i pokuša da smanji važnost događaja koji u prvom redu krše niz autorskih prava koja njenim ponašanjem nisu ispoštovana.

Ana Nikolić
Ana Nikolić promo

 

Iz odgovora koji nam je dala mi možemo da zaključimo da Nikolićeva nije svesna da ima svoje pesme i hitove, jer drugačije ne može da se objasni potreba da peva hit „Provereno“ u verziji koja nije njena i koja nije zvanično objavljena. Sve i da je na nedavnom nastupu u prestonici otpevala kaver pesme Milice Pavlović, Ana bi trebalo da zna ceo i tačan tekst numere koju izvodi, a ne da peva nešto što je davno pisano za nju, a ona odbila jer nije znala da prepozna hit.