Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger godinama uživaju u skladnom braku, a bivša teniserka otkrila je da se u njihovom domu svakodnevno govore čak tri jezika: srpski, nemački i engleski.

Ana se sada prisetila početka svoje ljubavi s nekadašnjim fudbalerom, te je ispričala da je on od samog početka njihove romanse želeo da savlada srpski jezik da bi se svideo tašti.

– Nakon našeg prvog sastanka u Minhenu, Bastijan mi je rekao da ako mi se neko obrati na nemačkom kažem samo: „Ne hvala, srećno sam zaljubljena.“ To je bilo prvo što sam naučila od nemačkog jezika. Iskrena da budem, on se od samog početka trudio da savlada srpski, naročito da bi impresionirao svoju taštu – rekla je Ana, i istakla da njihovi sinovi Leon i Luka govore engleski, španski, ali i maternji jezik oba roditelja.

Ana sa porodicom
Ana sa porodicom

 

– S Bastijanom uglavnom razgovaram na engleskom, dok s decom komuniciramo i na srpskom i nemačkom. Nemački učim i dan-danas, dok slušam kako Bastijan razgovara sa sinovima. Umem da kažem rečenice kao što su: „Morate da delite“, „Pazite, ovo je opasno“ ili „Povrće je zdravo“. S decom je sve lakše – istakla je Ivanovićeva, i dodala:

– Porodica je najlepši timski sport na svetu.

Novak Đoković kešira 20 miliona evra