Alis Adaktar progovorila je o drugom stanju i otkrila da li planira da zadrži bebu.

Otkako se pojavila na javnoj sceni, porodica Adakta ne prestaje da intrigira javnost. Njeni članovi neretko se nađu na meti kritika zbog neprimerenog ponašanja.

Nakon nekoliko emitovanih epizoda rijalitija „Adaktarovi“, članovi ove kontroverzne porodice pokazali su da krše zakone, prave saobraćajne prestupe, kao i da maltretiraju radnike koji rade u salonu samoprozvanog „boga obrva“.

Alis Adaktar

Takođe, Adaktarovi su bili i meta podsmeha kada se ispostavilo da su pored ličnog opisa promenili i imena koja su dobili po rođenju, a kojih su se očigledno stideli. Njihove fotografije pre estetskih korekcija viralne su na društvenim mrežama.

Adamova majka, Alis, nikada nije želela da priča o tome ko je otac njenog sina. Sebe je poredila sa Bogorodicom. Govorila je da je bezgrešno začela dete, a sada se pohvalila da je ponovo u drugom stanju i to u 42. godini.

Ona je istakla da trudnoća nije bila planirana, ali da će bebu zadržati.

„Već duže vreme slušam mnogo ljudi kojime savetuju,iz najbolje namere, šta treba da uradim sa svojim životom. Govore kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost“, započela je svoje izlaganje na temu trudnoće Alis.

Da, imam ovoliko godina i da odlučila sam da zadržim ovu trudnoću koju nisam planirala. Život je često nepredvidiv. Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene“, zaključila je ona u izlaganju na svom Instagram profilu.

Podsetimo, pre nego što je promenila ime, Alis se zvala Bobana, živela je u Čačku i bila je odlučna u nameri da bude poznata. Ona je sa Adamom imala epizodne uloge u spotovima, a tom prilikom nije se libila da u provokativnom izdanju igra na njivi.

 Adam i Andžela u fiktivnom braku

Podsetimo, kako je Alo! ekskluzivno saznao i o tome pisao, Adam i njegova supruga Andžela nadovno su u fiktivnom braku.

-Potpisali su ugovor, spavaju u odvojenim sobama, on ima pravo na svoj privatni život, a ona na svoj. Adam se obavezao da će, ukoliko mu Anđela rodi dvoje dece, da je izdržava do kraja života. Zauzvrat, ona ne sme da ga javno bruka, da se eksponira sa drugim muškarcima, niti da ikome priča o njihovoj intimi- rekao je tada naš izvor.

Baka Prase u haosu: Evo zašto je bio u policiji