Alesandra Ambrosio poznata brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo spakovala je kofere i zajedno sa dvoje dece i prijateljem stigla u Crnu Goru.

Koliko je oduševljena luksuzom u kojem uživa, atraktivna manekenka ne može da sakrije, pa je na svom Instagram nalogu objavila desetine storija uz opise da se provodi na „magičnom mestu“.

Alesandra Amrosio
Ambrosio

 

Kako saznajemo, ona je smeštena u jednom od najluksuznijih mesta u Budvi, u čuvenim „Dukljanskim vrtovima“, gde cena noćenja iznosi od 1.000 do 3.000 evra u zavisnosti od tipa apartmana, a Ambrosio je odabrala zlatnu sredinu, pa je će za deset dana, koliko planira da ostane u Budvi, iskeširati 20.000 evra.

Alesandra Amrosio
Alesandra 

 

Atraktivna lepotica Alesandra Ambrosio napravila je opštu pometnju na Crnogorskom primorju jer ne postoji osoba koja je nije prepoznala, a kako tvrdi naš izvor, ona je svima izašla u susret i fotografisala se.

Ambrosio nije imala posebne zahteve, a kako saznajemo, i kada je hrana u pitanju nije probirljiva. Za doručak uglavnom jede jaja ili tost s avokadom, za ručak piletinu i salatu, a za večeru nekada poruči ribu, nekada suši.

Ešton Kučer otvoreno o problemima s vaskulitisom!